Knihovna Benešov

Městská knihovna Benešov knihovna pověřená regionální funkcí

Vítejte na stránkách projektu KAFÁRNA

kafárna

Milí čtenáři, milé čtenářky, návštěvníci Městské knihovny Benešov! 

Srdečně si Vás dovoluji přivítat na stránkách projektu KAFÁRNA – Městské knihovny Benešov! Jmenuji se David Veselý; jsem absolventem vlašimského gymnázia a nyní studuji na Filozofické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Miluji literaturu, samozřejmě i kávu a jsem autorem právě tohoto projektu, který pro Vás bude doufám přínosný a každý si zde najde něco svého, něco, co ho zaujme a osloví… 

Knihy a káva patřily vždy k sobě a myslím, že každý má rád, když si k nějaké dobré knize dopřeje i lahodnou kávu, případně jiný nápoj a o něčem takovém bude i tato stránka. Stránka KAFÁRNA vznikla za účelem šíření dobré, a především kvalitní současné literatury, protože každý si občas chce přečíst něco dobrého, ale nějak neví, co by vlastně chtěl; detektivku, román nebo raději něco z české literatury? 😉

Na KAFÁRNĚ naleznete jednak tipy na nové knihy, recenze na zajímavé tituly, ale také rozhovory s lidmi z knižního světa (blogery, nakladateli či autory knih). Součástí tohoto projektu jsou také podcasty nebo newsletter, který pro Vás vydáváme! Nouze nebude ani o zajímavé informace, kde jsou zrovna nějaké knižní akce. Myslím a troufám si říct, že se máte na co těšit! Chybět nebudou ani rozhovory s pracovníky naší knihovny! To je samozřejmost!

Pokud byste měli námět na články nebo zajímavé tipy na knihy, určitě bude místo i pro ně, protože KAFÁRNA bude hlavně pro Vás – čtenáře a čtenářky Městské knihovny Benešov!

V případě námětu na rubriku nebo článek, neváhejte napsat na mail kafarna@knihovna-benesov.cz! Budu rád za jakoukoli Vaši zpětnou vazbu, jelikož tento projekt je hlavně pro Vás a rád bych, aby byl pro všechny inspirací a pokud byste neměli zrovna co číst, tento projekt Vám kvalitní čtivo zajistil! Ať se Vám zde libí!

DAVID VESELÝ | autor projektu KAFÁRNA